Onze opleidingen op maat

Cijfers liegen niet. Ze zijn de hartslag van een bedrijf. Met onze opleidingen scherp je jouw financiële kennis aanzienlijk aan.

Balanslezen voor KMO's - Leer verstaan wat je boekhouder of bankier vertelt

Jouw jaarlijkse balans lijkt een eindeloze aaneenschakeling van cijfers. De boekhoudkundige termen brengen je eerder in de war dan dat ze duidelijkheid scheppen. Volg deze opleiding en beheers in enkele sessies de kunst van het balanslezen. Ontdek welke schatten aan informatie hieruit te rapen vallen om jouw bedrijf succesvoller te maken dan ooit.

Balanslezen voor Advocaten

Boekhoudkundige kennis staat niet op het programma tijdens de rechtenstudies aan de universiteit. Of toch in beperkte mate. Dit maakt het lezen van balansen voor jou als advocaat allesbehalve evident. Toch krijg je hier tijdens je loopbaan vaak mee te maken. Lees dankzij deze opleiding balansen even vlot als een boekhouder en garandeer zo de optimale begeleiding aan jouw cliënten.

Organisatie en groeipijnen

Een organisatie die groeit krijgt onvermijdelijk te maken met groeipijnen. Wacht niet tot die pijnen eindigen in onherstelbare letsels. Start dankzij deze opleiding goed voorbereid aan jouw groeiproces. Op welke groeipijnen zal je botsen? En hoe zal je die het hoofd bieden? Een voorbereid ondernemer is er twee waard.